چه خبر؟

مصرف چقدر شیرینی در روز مجاز است؟

قندها  در اشکال مختلف در تمام
خوردنی‌ها و آشامیدنی‌هایی که اطراف ما هستند،  وجود دارند که مصرف زیاد از
حد میتواند منجر به چاقی شود.و چاقی هم که  هزاران مشکل را در پی دارد…

طبق استاندارد سازمان  جهانی
بهداشت، حداکثر مصرف روزانه قند برای هر فرد عادی ۱۲ قاشق چایخوری در  ۲۲۰۰
کالری رژیم غذایی است که ۹ درصد کل کالری روزانه را شامل می‌شود.

به گزارش خبر آنلاین به  نقل از
شبکه خبری تورنتونیوز، متخصصان تغذیه در یک مقاله جدید تاکید کردند:  قند
به طور طبیعی در غذاها به ویژه در میوه‌های تازه موجود است و بنابراین
نیازی به قند اضافی در رژیم غذایی نخواهید داشت.

انجمن قلب آمریکا توصیه  می‌کند که
برای زنان مصرف قند اضافی نباید بیش از شش قاشق چایخوری در روز  باشد و
برای مردان مقدار مجاز ۹ قاشق چایخوری در روز است. بنابراین وقتی  غذاها و
خوردنی‌های بسته بندی را برای خریدن از قفسه فروشگاه برمی‌دارید  اول برچسب
مواد تکشیل دهنده آن را به دقت مطالعه کنید. به دنبال  کربوهیدراتها و
اسامی باشید که به حروف “ose” و “ol” ختم می‌شوند چون نشان  دهنده قندهای
گلوکز، فروکتوز، دکستروز، مالتوز، ساکاروز، لاکتوز، مانیتول و  سوربیتول
هستند و اینها انواع مختلف قندها می‌باشند.

هم چنین شربت ذرت و  فروکتوز هم جزو
شیرین کننده‌های افزودنی به نوشیدنی‌ها هستند. بعلاوه عسل و  قند قهوه‌ای
هم به بدن شما کالری اضافه می‌کند.

به گفته کارشناسان  بهداشتی، ۲ تا
۱۰ میلی گرم قند اضافی در هر ۱۰۰ گرم غذا مقدار متعادلی برای  مصرف قند است
و هر هفت گرم قند معادل یک قاشق غذاخوری شکر است.

گرداوری=پت ومت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن