هنر آشپزی و خانه داری
طرز تهیه دلمه شیرین
طرز تهیه دلمه شیرین
مواد لازم
مواد لازم | مقدار | |
۱ | گوشت چرخ شده | ٢۵٠ گرم |
۲ | به | ۵ عدد صاف و یکنواخت |
۳ | برنج | ١ پیمانه |
۴ | پیاز | ١ عدد |
۵ | نخودفرنگی | نصف پیمانه |
۶ | آبلیمو | ۵ قاشق |
۷ | شکر | ١ تا ٢ قاشق |
۸ | رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق |
۹ | زعفران | به مقدار لازم |
۱۰ | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
۱٫ گوشت را همراه با پیاز خردشده سرخ میکنیم و رب گوجه، نمک و ادویه را اضافه میکنیم. سپس برنج را طبق دستور چلو آبکشی کرده و میگذاریم تا آب آن کامل برود.۲٫ برنج، نخودفرنگی، کمی شکر و آبلیمو را با گوشتمان مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را میچشیم تا به اندازه باشد.۳٫ سر به را به اندازه ته استکان بریده و داخل آن را با چاقو خالی میکنیم. به طوری که بدنه به، نه نازک شود و نه کلفت.۴٫ موادمان را به داخل به ها ریخته، در آن را میبندیم و در قابلمهای مناسب کنار هم میچینیم. سپس در قابلمه یک لیوان آب جوشیده یا آب گوشت به همراه باقی شکر، آبلیمو، حدوداً دو قاشق سر خالی روغن و زعفران میافزاییم.۵٫ زیر غذا را کم کرده و میگذاریم آهسته بپزد و غذا جا بیفتد. دقت کنید که دلمهها آن قدر نپزد که به ها له شوند