هنر آشپزی و خانه داری
طرز تهیه شکلات فریز
طرز تهیه شکلات فریز
آماده سازی : ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۵۰ گرم |
بیسکویت ساده خرد شده | به میزان لازم |
کره | ۶۰ گرم |
نسکافه | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات خرد شده | ۵۰ گرم |
شیر خشک | ۱ پیمانه |
گردو ریز شده | ۵۰ گرم |
طرز تهیه :
کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.
در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.
مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت میگذاریم.
بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.