سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

روش تهیه بادمجان با دانه انار

مهدی
۷ آبان ۱۳۹۲
صفر نظر
  • روش تهیه بادمجان با دانه انار

    مواد لازم :

     بادمجان  ۴ عدد متوسط
     شکر  دو قاشق غذاخوری
     انار ترش  یک پیمانه
     پیاز متوسط  دو تا سه عدد
     روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
    آب ۴/۱ پیمانه
    گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه :
    ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
    در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
    سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
    بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

    نکتـه:
    اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

    برچسب ها :