هنر آشپزی و خانه داری
مرغ ترش چینی
مواد لازم :
- یک و نیم کیلو سینه مرغ با استخوان
- یک قاشق سوپ خوری سرکه
- یک قاشق سوپ خوری سس سویا
- نصف قاشق چای خوری نمک
- ۲ عدد تخم مرغ
- یک چهارم فنجان آرد ذرت
- نصف قاشق چای خوری بکین پودر
- ۲ فنجان روغن گیاهی
- یک سوم فنجان شکر
- یک قاشق سوپ خوری آرد ذرت
- یک فنجان آب مرغ
- یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک عدد لیمو
- ۲ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود . دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید . مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .