هنر آشپزی و خانه داری

مرغ ترش چینی

مواد لازم :

  • یک و نیم کیلو سینه مرغ با استخوان
  • یک قاشق سوپ خوری سرکه
  • یک قاشق سوپ خوری سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان آرد ذرت
  • نصف قاشق چای خوری بکین پودر
  • ۲ فنجان روغن گیاهی
  • یک سوم فنجان شکر
  • یک قاشق سوپ خوری آرد ذرت
  • یک فنجان آب مرغ
  • یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک عدد لیمو
  • ۲ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی

طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود . دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید . مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن