اردور کرفس

اردور کرفس
مواد اولیه :
*کرفس ۵۰۰ گرم
*هویج متوسط دو عدد
*سیبزمینی دو عدد
*پیازچه ۱۰ ساقه
*روغن زیتون نصف پیمانه
*جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
*آب لیمو یک قاشق سوپخوری
*نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازچهها را تمیز کرده به اندازههای دلخواه خرد میکنیم. پوست هویجها را گرفته و خلال میکنیم. پیازچهها و هویجها را در روغن زیتون تفت میدهیم تا جایی که هویجها کاملا نرم شوند. کرفسها را پس از شستن به شکل خلال خرد کرده با مقداری آب و کمی نمک به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد. پس از پخته شدن، آب آنها را گرفته و به هویج و پیازچه اضافه میکنیم. سیبزمینیها را به شکل نگینی یا خلال خرد کرده و به بقیه مواد افزوده و تفت میدهیم نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و به همراه نصف لیوان آب بر روی حرارت کم میگذاریم تا کاملا پخته شوند. موقع سرو میتوانیم جعفری خرد شده را اضافه کنیم.