هنر آشپزی و خانه داری

اردور کرفس

اردور کرفس

اردور کرفس

مواد اولیه :

*کرفس    ۵۰۰ گرم
*هویج متوسط   دو عدد
*سیب‌زمینی  دو عدد
*پیازچه ۱۰ ساقه
*روغن زیتون  نصف پیمانه
*جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
*آب لیمو   یک قاشق سوپخوری
*نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه:

پیازچه‌ها را تمیز کرده به اندازه‌های دلخواه خرد می‌کنیم. پوست هویج‌ها را گرفته و خلال می‌کنیم. پیازچه‌ها و هویج‌ها را در روغن زیتون تفت می‌‌دهیم تا جایی که هویج‌ها کاملا نرم شوند. کرفس‌ها را پس از شستن به شکل خلال خرد کرده با مقداری آب و کمی نمک به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخته شدن، آب آنها را گرفته و به هویج و پیازچه اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را به شکل نگینی یا خلال خرد کرده و به بقیه مواد افزوده و تفت می‌دهیم نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و به همراه نصف لیوان آب بر روی حرارت کم می‌گذاریم تا کاملا پخته شوند. موقع سرو می‌توانیم جعفری خرد شده را اضافه کنیم.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن