سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

آموزش تهیه مربای پوست پرتقال

مهدی
۵ آبان ۱۳۹۲
صفر نظر
  • یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

    مواد لازم :

     شکر  نیم کیلو
     پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم
     آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری
     آب  دو لیوان

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
    قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

    پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا”  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

     

    شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

     

    بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
    بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

     

     

    برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

    برچسب ها :