طرز تهیه دلمه بادمجان
طرز تهیه دلمه بادمجان
مواد لازم
مواد لازم | مقدار | |
۱ | بادمجان دلمهای | ۵ الی ۶ عدد |
۲ | گوشت چرخکرده | ۳۰۰ گرم |
۳ | پیاز | ١ عدد |
۴ | برنج | ۶ پیمانه |
۵ | لپه | ۶ پیمانه |
۶ | گوجهفرنگی | ۳ عدد |
۷ | رب گوجهفرنگی | ٢ قاشق |
۸ | سبزی معطر یا سبزی کوفته | نصف پیمانه |
۹ | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
بادمجان دلمهای ها را باید راهراه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه میتوانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید. ۱٫ برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.۲٫ پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. سپس گوشت را افزوده و سرخکنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفتداده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.۳٫ سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمههای آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجانها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا خوب جا بیفتد. بادمجانهای آماده را در قابلمهای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمهها با شعله کم پخته شوند