هنر آشپزی و خانه داری

طرز تهیه دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان

1387193142

 

مواد لازم

مواد لازم مقدار
۱بادمجان دلمه‌ای۵ ‏الی ۶ ‏عدد
۲گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم
۳پیاز١ ‏عدد
۴برنج۶ ‏پیمانه
۵‏لپه۶ ‏پیمانه
۶گوجه‌فرنگی۳ عدد
۷رب گوجه‌فرنگی٢ ‏قاشق
۸سبزی معطر یا سبزی کوفتهنصف پیمانه
۹نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم


طرز تهیه

بادمجان دلمه‌ای ها را باید راه‌راه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه می‌توانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید. ۱٫ برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.۲٫ پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.۳٫ ‏سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. بادمجان‌های آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند

برچسب ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن