هنر آشپزی و خانه داری

طرز تهیه تست فرانسوی

طرز تهیه تست فرانسوی -www.jazzaab.ir
مواد لازم برای ۴ نفر :
نان تست : ۲ برش
تخم مرغ : ۲عدد
سفیده تخم مرغ : ۲عدد
شیر کم چرب : نصف پیمانه
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : کمی
پودر دارچین : یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر قند : به میزان کافی
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب ۲۰۲۰ سانتی متر را کمی چرب کنید.
نان تست را کمی برشته و به طول و عرض حدود ۲-۱ سانتی متر برش بزنید و در قالب قرار دهید.
تخم مرغ و سفیده را با چنگال بزنید. شیر، شکر، وانیل و دارچین را به مواد اضافه و باهم مخلوط کنید و روی نان بریزید.
نان را با استفاده از چنگال به پایین فشار دهید تا کاملا به مواد آغشته شود.
به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند. قبل از سروکردن، کمی روی آن پودر قند بپاشید.
ارزش غذایی هر وعده :
کالری : ۱۳۴٫۵
چربی : ۲٫۸ گرم
سدیم : ۱۶۲٫۷ میلی گرم
کربوهیدرات : ۱۷٫۷ گرم
قند : ۱۲ گرم
فیبر : یک گرم
پروتئین : ۹ گرم
برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن