طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای ۵ نفر :
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) | ۱/۲ پیمانه |
پیاز رنده و نرم شده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد وسط رولت گوشت:
سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت – نعنا- مزره ) | جمعا ۱۰۰ گرم |
هویج آب پز | ۲ عدد |
مغز گردو خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل ، زردچوبه | به اندازه لازم |
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.
بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر ۱ سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه ۱ سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.
دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف ۲ قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و ۲ لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.
و بعد رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و ۵ دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.