هنر آشپزی و خانه داری

طرز تهیه دلمه شیرین

طرز تهیه دلمه شیرین

1388925411

 

مواد لازم

مواد لازم مقدار
۱ گوشت چرخ شده ٢۵٠ ‏گرم
۲ به ۵ ‏عدد صاف و یکنواخت
۳ ‏برنج ١ پیمانه
۴ پیاز ١ ‏عدد
۵ نخودفرنگی نصف پیمانه
۶ آب‌لیمو ۵ قاشق
۷ شکر ١ ‏تا ٢ ‏قاشق
۸ رب گوجه‌فرنگی ۱ ‏قاشق
۹ ‏زعفران به مقدار لازم
۱۰ نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم


طرز تهیه

۱٫ ‏گوشت را همراه با پیاز خردشده سرخ می‌کنیم و رب گوجه، نمک و ادویه را ‏اضافه می‌کنیم. سپس برنج را طبق دستور چلو آبکشی کرده و می‌گذاریم تا آب آن ‏کامل برود.۲٫ برنج، نخودفرنگی، کمی شکر و آب‌لیمو را با گوشتمان مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را می‌چشیم تا به اندازه باشد.۳٫ ‏سر به را به اندازه ته استکان بریده و داخل آن را با چاقو خالی می‌کنیم. به طوری که بدنه به، نه نازک شود و نه کلفت.۴٫ موادمان را به داخل به ها ریخته، در آن را می‌بندیم و در قابلمه‌ای مناسب کنار هم می‌چینیم. سپس در قابلمه یک لیوان آب جوشیده یا آب گوشت به همراه باقی شکر، آب‌لیمو، حدوداً دو قاشق ‏سر خالی روغن و زعفران می‌افزاییم.۵٫ زیر غذا را کم کرده و می‌گذاریم آهسته بپزد و غذا جا بیفتد. دقت کنید که دلمه‌ها آن قدر نپزد که به ها له شوند

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن