هنر آشپزی و خانه داری

طرز تهیه دلمه شیرین

طرز تهیه دلمه شیرین

1388925411

 

مواد لازم

مواد لازم مقدار
۱گوشت چرخ شده٢۵٠ ‏گرم
۲به۵ ‏عدد صاف و یکنواخت
۳‏برنج١ پیمانه
۴پیاز١ ‏عدد
۵نخودفرنگینصف پیمانه
۶آب‌لیمو۵ قاشق
۷شکر١ ‏تا ٢ ‏قاشق
۸رب گوجه‌فرنگی۱ ‏قاشق
۹‏زعفرانبه مقدار لازم
۱۰نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم


طرز تهیه

۱٫ ‏گوشت را همراه با پیاز خردشده سرخ می‌کنیم و رب گوجه، نمک و ادویه را ‏اضافه می‌کنیم. سپس برنج را طبق دستور چلو آبکشی کرده و می‌گذاریم تا آب آن ‏کامل برود.۲٫ برنج، نخودفرنگی، کمی شکر و آب‌لیمو را با گوشتمان مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را می‌چشیم تا به اندازه باشد.۳٫ ‏سر به را به اندازه ته استکان بریده و داخل آن را با چاقو خالی می‌کنیم. به طوری که بدنه به، نه نازک شود و نه کلفت.۴٫ موادمان را به داخل به ها ریخته، در آن را می‌بندیم و در قابلمه‌ای مناسب کنار هم می‌چینیم. سپس در قابلمه یک لیوان آب جوشیده یا آب گوشت به همراه باقی شکر، آب‌لیمو، حدوداً دو قاشق ‏سر خالی روغن و زعفران می‌افزاییم.۵٫ زیر غذا را کم کرده و می‌گذاریم آهسته بپزد و غذا جا بیفتد. دقت کنید که دلمه‌ها آن قدر نپزد که به ها له شوند

برچسب ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن