هنر آشپزی و خانه داری
آموزش تهیه فلافل با سس مخصوص
آموزش تهیه فلافل با سس مخصوص
مواد لازم :
نخود | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی خام | ۱ عدد کوچک |
پیازرنده شده | ۱ عدد |
سیررنده شده | ۲ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه جات،زردچوبه و نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
سس فلافل:
پودر انبه | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۴/۱ پیمانه |
آب | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
.
طرز تهیه فلافل:
نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
.
طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود.