هنر آشپزی و خانه داری

آموزش تهیه فلافل با سس مخصوص

felafel

آموزش تهیه فلافل با سس مخصوص

مواد لازم :

نخود
۲ پیمانه
تخم مرغ
۲ عدد
سیب زمینی خام
۱ عدد کوچک
پیازرنده شده
۱ عدد
سیررنده شده ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ادویه جات،زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

سس فلافل:

 

 

 

 

 

پودر انبه ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۴/۱ پیمانه
آب به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

.

طرز تهیه فلافل:
نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
.
طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن