هنر آشپزی و خانه داری

تهیه کمپوت زردآلو

تهیه کمپوت زردآلو

دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.

مواد لازم :

زردآلو  ۱ کیلو
 شکر  ۲۵۰ گرم
 آب  ۳ لیوان

طرز تهیه :
دم‌های زردآلو را گرفته و آن‌ها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و  آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.

نوش جان ^_^

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن