هنر آشپزی و خانه داری

روش تهیه بادمجان با دانه انار

روش تهیه بادمجان با دانه انار

مواد لازم :

 بادمجان ۴ عدد متوسط
 شکر دو قاشق غذاخوری
 انار ترش یک پیمانه
 پیاز متوسط دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب۴/۱ پیمانه
گردو نگینی خرد شدهنصف پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن