سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

فتوچینی با سس آلفردو

marziye
۱۲ مهر ۱۳۹۱
صفر نظر
  • مواد لازم:
    فتوچینی ۲۵۰ گرم
    خامه ۳۵% ۱ پیمانه سر پر
    کره ۵ قاشق غذاخوری
    کلم بروکلی یا مارچوبه یا هر سبزی دیگه که دوست دارید
    پنیر پارمسان نصف پیمانه
    سیر ۱ حبه
    نمک و فلفل
    اول کره رو داخل یه ماهیتابه بزرگ و گود آب میکنیم بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم و میگذاریم یه نیم جوشی بکنه بعد سیر له شده و پنیر پارمسان رو اضافه میکنیم و مرتب و تند هم میزنیم تا سسمون به غلظت برسه و آماده بشه.
    آب رو داخل یه قابلمه به جوش میاریم و نمک و روغن اضافه میکنیم و فتوچینی رو داخلش میریزیم و میگذاریم تا بپزه چون نمیخواهیم دم کنیم باید کمی نرمتر برش داریم حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه. ۵ دقیقه قبل از اینکه فتوچینی رو برداریم بروکلی رو که کوچیک خرد کردیم به قابلمه در حال جوش اضافه میکنیم. نمیخواهیم بروکلی هامون خیلی بپزن که خیلی نرم و تیره رنگ بشن. یه مقدار زیر دندون احساس بشن خیلی بامزه تر میشه و رنگش هم سبز میمونه. پس همون ۵ تا ۷ دقیقه خوبه.
    حالا فتوچینی و بروکلی ها رو میریزیم داخل سس و خوب هم میزنیم و دوباره روش پنیر پارمسان میریزیم و سرو میکنیم.
    اگه فتوچینی در دسترس نبود اصلا خودتون رو ناراحت نکنین از هر نوع که دوست دارید و دم دست هست استفاده کنید.

    برچسب ها :