هنر آشپزی و خانه داری

فتوچینی با سس آلفردو

مواد لازم:
فتوچینی ۲۵۰ گرم
خامه ۳۵% ۱ پیمانه سر پر
کره ۵ قاشق غذاخوری
کلم بروکلی یا مارچوبه یا هر سبزی دیگه که دوست دارید
پنیر پارمسان نصف پیمانه
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل
اول کره رو داخل یه ماهیتابه بزرگ و گود آب میکنیم بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم و میگذاریم یه نیم جوشی بکنه بعد سیر له شده و پنیر پارمسان رو اضافه میکنیم و مرتب و تند هم میزنیم تا سسمون به غلظت برسه و آماده بشه.
آب رو داخل یه قابلمه به جوش میاریم و نمک و روغن اضافه میکنیم و فتوچینی رو داخلش میریزیم و میگذاریم تا بپزه چون نمیخواهیم دم کنیم باید کمی نرمتر برش داریم حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه. ۵ دقیقه قبل از اینکه فتوچینی رو برداریم بروکلی رو که کوچیک خرد کردیم به قابلمه در حال جوش اضافه میکنیم. نمیخواهیم بروکلی هامون خیلی بپزن که خیلی نرم و تیره رنگ بشن. یه مقدار زیر دندون احساس بشن خیلی بامزه تر میشه و رنگش هم سبز میمونه. پس همون ۵ تا ۷ دقیقه خوبه.
حالا فتوچینی و بروکلی ها رو میریزیم داخل سس و خوب هم میزنیم و دوباره روش پنیر پارمسان میریزیم و سرو میکنیم.
اگه فتوچینی در دسترس نبود اصلا خودتون رو ناراحت نکنین از هر نوع که دوست دارید و دم دست هست استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن