هنر آشپزی و خانه داری

سالاد تابستانی ژاپنی

مواد لازم :
مارچوبه ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
نیلوفر آبی ۵۴۰ گرم
هندوانه ۱ عدد
خیار بدون پوست ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۵۰ گرم
روغن ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش ۰٫۲۵ فنجان
شکر ۲ قاشق مرباخوری
سیر ۰٫۲۵ عدد
کنجد ۰٫۲۵ فنجان
طرز تهیه :
مارچوبه را تمیز کرده و پوست بکنید و بمدت ۸ دقیقه در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و در کاسه آب سردی قرار دهید و مجددا آبکش کنید و آنها را به قطعات ۵ سانتی متری خرد کنید , نخود فرنگی را در قابلمه آبجوش ریخته و فورا آبکش کنید و در کاسه آب یخ فرو کرده سپس خارج کنید , ریشه نیلو فر آبی را بصورت برشهای نازکی خرد کنید , سیب زمینی , هویج و خیار را بصورت خلالهای ۵ سانتی متری برش زده و با مارچوبه , نخود فرنگی و قارچها مخلوط کنید , چاشنی را روی آن پخش کرده و سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
طرز تهیه چاشنی :
یک قاشق غذا خوری روغن , دو قاشق غذا خوری روغن کنجد , یک چهارم فنجان آبلیمو , دو قاشق چایخوری شکر , ۲ حبه سیر و یک چهارم فنجان دانه کنجد بو داده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , چاشنی حاضر است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن