سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

سالاد تابستانی ژاپنی

marziye
۱۲ مهر ۱۳۹۱
صفر نظر
  • مواد لازم :
    مارچوبه ۲۵۰ گرم
    نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
    نیلوفر آبی ۵۴۰ گرم
    هندوانه ۱ عدد
    خیار بدون پوست ۱ عدد
    قارچ ۱۰۰ گرم
    سیب زمینی ۱۵۰ گرم
    روغن ۱ قاشق سوپخوری
    روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری
    آب لیموترش ۰٫۲۵ فنجان
    شکر ۲ قاشق مرباخوری
    سیر ۰٫۲۵ عدد
    کنجد ۰٫۲۵ فنجان
    طرز تهیه :
    مارچوبه را تمیز کرده و پوست بکنید و بمدت ۸ دقیقه در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و در کاسه آب سردی قرار دهید و مجددا آبکش کنید و آنها را به قطعات ۵ سانتی متری خرد کنید , نخود فرنگی را در قابلمه آبجوش ریخته و فورا آبکش کنید و در کاسه آب یخ فرو کرده سپس خارج کنید , ریشه نیلو فر آبی را بصورت برشهای نازکی خرد کنید , سیب زمینی , هویج و خیار را بصورت خلالهای ۵ سانتی متری برش زده و با مارچوبه , نخود فرنگی و قارچها مخلوط کنید , چاشنی را روی آن پخش کرده و سرو نمایید .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
    طرز تهیه چاشنی :
    یک قاشق غذا خوری روغن , دو قاشق غذا خوری روغن کنجد , یک چهارم فنجان آبلیمو , دو قاشق چایخوری شکر , ۲ حبه سیر و یک چهارم فنجان دانه کنجد بو داده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , چاشنی حاضر است

    برچسب ها :