هنر آشپزی و خانه داری

خورش کاری ژاپنی

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت مرغ (ترجیحاً ران): ۱ عدد
سیب زمینی کوچک: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
هویج متوسط:۱ عدد
برنج (کته): ۳ پیمانه
کره: ۲۰ گرم
قرص کاری (عصاره ی ادویه کاری): ۱ بسته
نمک و فلفل: به دلخواه
روغن: ۲ قاشق غذا خوری
آب: ۳ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی، پیاز و هویج را پوست کنده، به قطعات کوچک برش دهید.
سپس مرغ بدون استخوان را با پوست به قطعات کوچک تقسیم کنید و مواد را به جز سیب زمینی، در ماهی تابه ریخته و به آن پودر کاری افزوده، در روغن کمی تفت دهید.
مواد را پس از تفت دادن داخل قابلمه بریزید.۳ لیوان آب سرد اضافه کنید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب زمینی را هم اضافه کنید تا همه ی مواد پخته شوند.
در این مرحله کره را نیز اضافه کنید. قرص کاری را به تدریج داخل قابلمه حل کنید تا قوام یابد و پس از آن شعله گاز را خاموش کنید. این غذا را با کته سرو کنید.

نکته:

هنگام حل کردن قرص کاری توجه داشته باشید که مایع خورش نباید خیلی رقیق و یا خیلی غلیظ شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن