سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

خورش کاری ژاپنی

marziye
۱۲ مهر ۱۳۹۱
صفر نظر
  • مواد لازم برای ۴ نفر:

    گوشت مرغ (ترجیحاً ران): ۱ عدد
    سیب زمینی کوچک: ۲ عدد
    پیاز بزرگ: ۱ عدد
    هویج متوسط:۱ عدد
    برنج (کته): ۳ پیمانه
    کره: ۲۰ گرم
    قرص کاری (عصاره ی ادویه کاری): ۱ بسته
    نمک و فلفل: به دلخواه
    روغن: ۲ قاشق غذا خوری
    آب: ۳ لیوان

    طرز تهیه:

    ابتدا سیب زمینی، پیاز و هویج را پوست کنده، به قطعات کوچک برش دهید.
    سپس مرغ بدون استخوان را با پوست به قطعات کوچک تقسیم کنید و مواد را به جز سیب زمینی، در ماهی تابه ریخته و به آن پودر کاری افزوده، در روغن کمی تفت دهید.
    مواد را پس از تفت دادن داخل قابلمه بریزید.۳ لیوان آب سرد اضافه کنید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب زمینی را هم اضافه کنید تا همه ی مواد پخته شوند.
    در این مرحله کره را نیز اضافه کنید. قرص کاری را به تدریج داخل قابلمه حل کنید تا قوام یابد و پس از آن شعله گاز را خاموش کنید. این غذا را با کته سرو کنید.

    نکته:

    هنگام حل کردن قرص کاری توجه داشته باشید که مایع خورش نباید خیلی رقیق و یا خیلی غلیظ شود.

    برچسب ها :