چه خبر؟
ماهی شکمپر
[URL=http://up.patmat.ir/][IMG]http://up.patmat.ir/images/2s31m6aidx0nuqs1yej.jpg[/IMG][/URL]
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماهی قزلآلا: ۲ عدد، هرکدام حدود یک کیلوگرم
- سبزی قلیه: ۲۰۰ گرم
- سیر تازه: ۳عدد، ساطوری
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
- شیره تمبرهندی: یکسوم پیمانه
- روغن: ۶ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱- ماهی را شسته و خشک کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۳ دقیقه در آن تفت دهید. سپس سبزی و سیر را اضافه کرده و ۱۰دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و شیره تمبرهندی را اضافه کرده و هنگامی که مایه به شکل خمیر درآمد، شعله را خاموش کنید.
۲- داخل و خارج ماهی را نمک بپاشید. مایه سبزی را نصف کرده و داخل ماهی را با آن پر کنید و با خلال دندان شکم ماهی را ببندید.
۳- سینی فر را چرب کرده و ماهی را با روغن باقیمانده چرب کرده و داخل سینی بگذارید. ماهیها را ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و با نان یا چلو سرو کنید.