چه خبر؟

ماهی شکم‌پر

[URL=http://up.patmat.ir/][IMG]http://up.patmat.ir/images/2s31m6aidx0nuqs1yej.jpg[/IMG][/URL]

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  •   ماهی قزل‌آلا: ۲ عدد، هرکدام حدود یک کیلوگرم
  •   سبزی قلیه: ۲۰۰ گرم
  •   سیر تازه: ۳عدد، ساطوری
  •   پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  •   زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
  •   فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
  •   شیره تمبرهندی: یک‌سوم پیمانه
  •   روغن: ۶ قاشق چای‌خوری
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه
۱- ماهی را شسته و خشک کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۳ دقیقه در آن تفت دهید. سپس سبزی و سیر را اضافه کرده و ۱۰دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و شیره تمبرهندی را اضافه کرده و هنگامی که مایه به شکل خمیر درآمد، شعله را خاموش کنید.
۲- داخل و خارج ماهی را نمک بپاشید. مایه سبزی را نصف کرده و داخل ماهی را با آن پر کنید و با خلال دندان شکم ماهی را ببندید.
۳- سینی فر را چرب کرده و ماهی را با روغن باقی‌مانده چرب کرده و داخل سینی بگذارید. ماهی‌ها را ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید و با نان یا چلو سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن