سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

ماهی شکم‌پر

marziye
۸ تیر ۱۳۹۱
صفر نظر
  • [URL=http://up.patmat.ir/][IMG]http://up.patmat.ir/images/2s31m6aidx0nuqs1yej.jpg[/IMG][/URL]

     

    مواد لازم برای ۴ نفر

    •   ماهی قزل‌آلا: ۲ عدد، هرکدام حدود یک کیلوگرم
    •   سبزی قلیه: ۲۰۰ گرم
    •   سیر تازه: ۳عدد، ساطوری
    •   پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
    •   زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
    •   فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
    •   شیره تمبرهندی: یک‌سوم پیمانه
    •   روغن: ۶ قاشق چای‌خوری
    •   نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه
    ۱- ماهی را شسته و خشک کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۳ دقیقه در آن تفت دهید. سپس سبزی و سیر را اضافه کرده و ۱۰دقیقه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و شیره تمبرهندی را اضافه کرده و هنگامی که مایه به شکل خمیر درآمد، شعله را خاموش کنید.
    ۲- داخل و خارج ماهی را نمک بپاشید. مایه سبزی را نصف کرده و داخل ماهی را با آن پر کنید و با خلال دندان شکم ماهی را ببندید.
    ۳- سینی فر را چرب کرده و ماهی را با روغن باقی‌مانده چرب کرده و داخل سینی بگذارید. ماهی‌ها را ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید و با نان یا چلو سرو کنید.

    برچسب ها :