چه خبر؟

خورش اسفناج و نعناع

[URL=http://up.patmat.ir/][IMG]http://up.patmat.ir/images/v5cf8qomm9c7eg1iuk.jpg[/IMG][/URL]

مواد لازم :

  • سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
  • اسفناج: ۱۰۰ گرم
  • نعناع: ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد خردشده
  • فلفل سبز: ۲ عدد خردشده
  • آب مرغ: یک‌لیوان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت

پیش از هر چیز سینه مرغ را آب‌پز کنید. پس از آماده‌شدن آن یک لیوان از آب ‌مرغ را کنار بگذارید و مرغ را در ظرف دیگر قرار داده و آن را رشته‌رشته یا قطعه‌قطعه کنید.
پیاز خردشده را با روغن زیتون به‌مدت ۳‌تا ۴دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس آب مرغی را که کنار گذاشتید به آن اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت کم ‌آب مرغ به نقطه جوش برسد و بجوشد. در این مرحله فلفل سبز، اسفناج و نعناع خردشده را به آب مرغ اضافه کنید و مرغ‌ها را به محتویات قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش برای مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت متوسط بماند. در ۵دقیقه انتهایی نمک و فلفل را به میزان لازم به خورش اضافه کنید. با چشیدن خورش می‌توانید با دقت بیشتری نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا خورش را به‌خوبی مزه‌دار کنید.
این خورش را می‌توانید به تنهایی یا در کنار برنج برای اعضای خانواده‌تان سرو کنید

نکته

۱٫ به جای استفاده از اسفناج می‌توانید از ترخون یا ریحان نیز برای تهیه این خورش استفاده کنید و از خواص منحصر به فرد آن بهره‌مند شوید.

۲٫ مصرف اسفناج در سبد غذایی خانواده می‌تواند به درمان کندی حرکت روده‌ها در بدن کمک کند. علاوه بر این اسفناج از جمله گیاهان دارویی است که توسط درمانگران طب سنتی چین به‌عنوان یک غذای دارویی در درمان بیماران مبتلا به دیابت و افرادی که دچار خستگی، ضعف و سرگیجه هستند نیز تجویز و توصیه می‌شود.

 

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن