شیرینی نارگیلی با عسل

مواد اولیه :
کره ۱۲۵ گرم
پودرقند ۱۱۰ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
تخممرغ یک عدد
عسل دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن زده تا کرم رنگ شوند. تخممرغ را نیز اضافه کرده و مجددا با همزن هم میزنیم. دو قاشق سوپخوری از پودر نارگیل را با عسل مخلوط میکنیم. سپس مخلوط عسل و نارگیل آرد و بیکینگپودر الک شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. وقتی که مواد به شکل خمیر چسبناک در آمد آن را به اندازه گلولههای کوچکی در آورده، در پودر نارگیل میغلتانیم و در یک سینی چرب شده با فاصله مناسب میچینیم. دستگاه مایکروویو را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و شیرینیها را روی سه پایه کوتاه به مدت ۱۰دقیقه در دستگاه قرار میدهیم و بعد از سرد شدن، شیرینیها را در یک ظرف دربسته میچینیم.
نکتــه:
با این میزان مواد میتوانیم ۴۰ عدد شیرینی درست کنیم.
این شیرینی در یک ظرف در بسته و در یخچال تا یک ماه قابل نگهداری است.