سوپ تره فرنگی

مواد اولیه :
*جوپرک ۲۰۰ گرم
*عصاره مرغ سه عدد
*تره فرنگی ۲۵۰ گرم
*پیاز یک عدد
*هویج رنده شده ۱۰۰ گرم
*کره ۵۰ گرم
*شیر دو پیمانه
*خامه دو قاشق سوپخوری
*کدوسبز ۱۰۰ گرم
*جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
*لیمو تازه یک عدد
*فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
*نمک به میزان لازم
*قارچ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد و در کره سرخ میکنیم وقتی کمی طلایی شد جوپرک شده را شسته، آب عصاره مرغ، نمک و فلفل به آن افزوده و به مدت دو ساعت میگذاریم تا خوب پخته شوند. زمانی که آب سوپ کم شد مقداری شیر به آن اضافه میکنیم. ترهفرنگیها را خرد کرده و همراه هویج رنده شده و کدو خرد شده به مواد میافزاییم وقتی که خوب پخته شدند بقیه شیر را نیز افزوده و به مدت ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا کمی جا بیفتد. سپس قارچ را نیز خرد کرده در سوپ میریزیم بعد از ۱۵ دقیقه که قارچ کمی پخته شد و سوپ جا افتاد جعفری را اضافه کرده و خامه را همراه دو قاشق آب سرد و با چنگال خوب هم زده و به سوپ اضافه میکنیم در هنگام سرو، آب لیمو تازه و جعفری به سوپ اضافه کرده و میل میکنیم.