هنر آشپزی و خانه داری

سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

مواد اولیه :

*جوپرک    ۲۰۰ گرم
*عصاره مرغ  سه عدد
*تره فرنگی    ۲۵۰ گرم
*پیاز  یک عدد
*هویج رنده شده  ۱۰۰ گرم
*کره   ۵۰ گرم
*شیر  دو پیمانه
*خامه   دو قاشق سوپخوری
*کدوسبز   ۱۰۰ گرم
*جعفری خرد شده  دو قاشق سوپخوری
*لیمو تازه  یک عدد
*فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
*نمک به میزان لازم
*قارچ  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد و در کره سرخ می‌کنیم وقتی کمی طلایی شد جوپرک شده را شسته، آب عصاره مرغ، نمک و فلفل به آن افزوده و به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا خوب پخته شوند. زمانی که آب سوپ کم شد مقداری شیر به آن اضافه می‌کنیم. تره‌فرنگی‌ها را خرد کرده و همراه هویج رنده شده و کدو خرد شده به مواد می‌افزاییم وقتی که خوب پخته شدند بقیه شیر را نیز افزوده و به مدت ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا کمی جا بیفتد. سپس قارچ را نیز خرد کرده در سوپ می‌ریزیم بعد از ۱۵ دقیقه که قارچ کمی پخته شد و سوپ جا افتاد جعفری را اضافه کرده و خامه را همراه دو قاشق آب سرد و با چنگال خوب هم زده و به سوپ اضافه می‌کنیم در هنگام سرو، آب لیمو تازه و جعفری به سوپ اضافه کرده و میل می‌کنیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن