
روش تهیه سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم :
شیر هموژنیزه ۲ فنجان
آرد سفید ۴ قاشق سوپخوری
روغن ۴ قاشق سوپخوری
نمک ۳ قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی ۱٫۵ کیلو
پیاز ۲ عدد
فلفل سفید ۰٫۵ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
از شیر و آرد سفید و نمک و فلفل سفید سس سفید درست می کنیم گوجه فرنگی ها را شسته و چهار تکه نموده با پیاز میپزیم تا کاملا پخته شود پس از پختن از صافی رد میکنیم.
آب گوجه فرنگی را به سس اضافه میکنیم و کمی از آنرا نگاه میداریم و اگر غلظت بیشتری پیدا کرد مجددا بقیه آب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
نمک و فلفل آنرا کاملا اندازه میکنیم
روی آتش میگذاریم با بجوشد غلظت آن که باندازه فرنی شلی شد از روی آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه میداریم . میتوانیم با کروتن و یا کمی جعفری ساطری شده روی آنرا تزئین نمائیم.
دکمه بازگشت به بالا