شیرینی فنلاندی

شیرینی فنلاندی
مواد اولیه :
*شکر ۱/۴ پیمانه
*روغن ۳/۴ پیمانه
*آرد یک پیمانه
*سفیده تخممرغ یک عدد
*شکر یک قاشق سوپخوری
*عسل یک قاشق سوپخوری
*پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
*نمک قاشق چایخوری
*پسته، گردو، کنجد و بادام هندی به میزان لازم
طرز تهیه:
شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و هممیزنیم تا کمی سفت شوند. سپس پودر کاکائو، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده به تدریج به آن اضافه نموده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده را در یک کیسه نایلونی ریخته و به مدت یک ساعت در جای خنک میگذاریم. پس از آن خمیر را با وردنه به قطر یک سانتیمتر روی سطح صاف باز کرده و به صورت مستطیل برش زده و درون سینی فر میچینیم. سفیده تخممرغ را میزنیم تا فرم بگیرد سپس آن را با یک برس روی خمیر بریده شده میمالیم. شکر و عسل را روی حرارت آب کرده و مغزها را به صورت جداگانه به آن اضافه میکنیم. با یک قاشق سوپخوری روی خمیرها را با مغزها میپوشانیم. سینی فر را به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا شیرینیها آماده شوند. بعد از سرد شدن آنها را درون ظرف مورد نظر قرار میدهیم.