سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

طرز تهیه کشک کدو(غذای کرمانی)

marziye
۱۳ فروردین ۱۳۹۱
صفر نظر
  • مواد لازم برای ۶-۴ نفر:

    کشک                                         ۱ پیمانه

    کدو سبز                                     ۷۵۰ گرم (۱۰ عدد متوسط)

    پیاز داغ                                        ۲ قاشق غذاخوری

    سیر داغ، نعنا داغ                          به میزان لازم

    فیله گوجه فرنگی                          ۴ عدد

    پودر مغز گردو                                برای تزیین

    نمک، فلفل، زردچوبه                   به میزان لازم

    روغن                                            به میزان لازم

    _________________________________________

    طرز تهیه:

    شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.

    نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.

    سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.

    بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.

    سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.

    چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.

    مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

    برچسب ها :