سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

طرز تهیه کیک عاشقانه،طرز تهیه کیک مخصوص ولنتاین

مهدی
۲۱ آبان ۱۳۹۰
صفر نظر
  •  

    zt9no1651t2gglwq32e طرز تهیه کیک عاشقانه،طرز تهیه کیک مخصوص ولنتاین
 !

     

    تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.
    زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
    زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
    و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک
    مواد لازم :

    ۳ عدد تخم مرغ
    ۳/۴ فنجان کره
    ۳ فنجان سرپر آرد
    ۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو
    ۲ و ۴/۱ فنجان شکر
    ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل
    ۱ اسانس رنگ قرمز
    ۱ و ۲/۱ بکینگ پودر
    ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه
    تکه های شکلات به صورت قلب
    خاک قند
    ۳/۴ قاشق چایی خوری نمک
    طرز تهیه :
    ۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.
    ۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.
    ۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت بدهید. در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.
    ۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک قند بپوشانید.
    ارزش غذایی
    ۱۷۲ کالری
    چربی ۶ گرم
    چربی اشباع شده ۳ گرم
    اسید چربی ۲ گرم
    کلسترول ۳۶ میلی گرم
    سدیم ۱۲۴ میلی گرم
    کربوهیدرات ۲۸ گرم
    قند ۱۷ گرم
    پروتئین ۳ گرم
    کلسیم ۲ واحد
    آهن ۴ واحد

    برچسب ها :