هنر آشپزی و خانه داری

طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

دستور اول تهیه کیک برنجی:

مواد اولیه

۴ فنجان برنج هندی

۲۵ گرم بادام هندی

نارگیل مکعبی خرد شده

پودر هل

شیره قند۴ فنجان

آب ۴ فنجان

 

طرز تهیه

برنج را از شب پیش خیس کنید

صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

سپس آن را آسیا کنید

ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

کیک برنجی

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید

سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود

سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود

بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید

کیک برنجی
کیک برنجی

 

کیک برنجی

 

دستور دوم تهیه کیک برنجی:

۳ فنجان برنج پخته شده

۲ عدد تخم مرغ خوب زده شده

۳ قاشق غذاخوری آرد

۲/۱ فنجان شیر

۱ قاشق غذاخوری نمک

تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .
دستور تهیه کیک برنجی غذای کره ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن