سایت سرگرمی پت و مت|اخبار داغ حوادث

طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

مهدی
۲۱ مهر ۱۳۹۰
صفر نظر
  • طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

    برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

    دستور اول تهیه کیک برنجی:

    مواد اولیه

    ۴ فنجان برنج هندی

    ۲۵ گرم بادام هندی

    نارگیل مکعبی خرد شده

    پودر هل

    شیره قند۴ فنجان

    آب ۴ فنجان

     

    طرز تهیه

    برنج را از شب پیش خیس کنید

    صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

    سپس آن را آسیا کنید

    ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

    کیک برنجی

    وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید

    سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود

    سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود

    بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
    روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید

    کیک برنجی
    کیک برنجی

     

    کیک برنجی

     

    دستور دوم تهیه کیک برنجی:

    ۳ فنجان برنج پخته شده

    ۲ عدد تخم مرغ خوب زده شده

    ۳ قاشق غذاخوری آرد

    ۲/۱ فنجان شیر

    ۱ قاشق غذاخوری نمک

    تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .
    دستور تهیه کیک برنجی غذای کره ای
    برچسب ها :
  • مطالب مرتبط
  • ارسال نظر