هنر آشپزی و خانه داری
طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)


برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
دستور اول تهیه کیک برنجی:
مواد اولیه
۴ فنجان برنج هندی
۲۵ گرم بادام هندی
نارگیل مکعبی خرد شده
پودر هل
شیره قند۴ فنجان
آب ۴ فنجان
طرز تهیه
برنج را از شب پیش خیس کنید
صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
سپس آن را آسیا کنید
ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید




دستور دوم تهیه کیک برنجی:
۳ فنجان برنج پخته شده
۲ عدد تخم مرغ خوب زده شده
۳ قاشق غذاخوری آرد
۲/۱ فنجان شیر
۱ قاشق غذاخوری نمک
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ، آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

